Over 2Tails

Mijn naam is Marien Wijnbergen en ik ben de oprichter van 2Tails. Voor onze 2 basenji’s was ik op zoek naar een goede voeding. Ik kwam tot de ontdekking dat wanneer je sommige producten koopt, je achteraf tot de ontdekking komt dat wat je koopt niet altijd is wat je denkt gekocht te hebben, De verpakking suggereerde wat anders dan de werkelijkheid. Daardoor is mijn interesse voor deze materie alleen maar aangewakkerd, uiteindelijk wil je het beste voor je honden

Ik merkte tijdens mijn speurtocht ook dat het lastig is om mooie producten te vinden. Denk daarbij niet alleen aan voeding, maar ook aan honden accessoires, hond verzorgingsproducten, cadeau artikelen en interieur elementen. Daarom is het mijn missie geworden om een assortiment aan te bieden op basis van kwaliteit, functionaliteit en design, die hondenbezitters graag willen hebben.

Voeding is belangrijk, niet alleen voor mensen maar ook voor honden. Om te kunnen adviseren welke voeding het beste bij jouw hond past, heb ik een cursus tot voedingsadviseur voor de hond gevolgd, Wanneer wij samenwerken ga ik mijn mening niet aan jou opdringen. Vanuit jouw standpunt gaan we op zoek naar de juiste maaltijd voor jouw hond op basis van hond, voeding en resultaat.